logo

OSEBNI HOROSKOP

Vaš življenski vodnik

Osebni horoskop lahko naročite v obliki PDF formata knjige, ki jo lahko natisnete in predstavlja vašega osebnega vodnika skozi življenjsko pot. Naročite lahko tudi knjigo z vašim imenom in priimkom v tiskanem formatu s trdimi platnicami. Knjiga je aktualna skozi celo življenje, še posebej takrat, ko se znajdete v težavah, precepu, prelomnicah in si želite, razložiti določene vzgibe, kar je z njeno pomočjo bistveno lažje. Primeren je tudi kot lepo, unikatno darilo, ki bo razveselilo tudi skeptika. Na vašo željo lahko napišemo tudi osebno posvetilo.

Cena individualnega Osebnega Horoskopa je 59,00 €. Izdelan je na podlagi analize vaše natalne karte, položajev planetov in hiš ob vašem rojstvu, ter aspektov med planeti. Vsebuje tudi krajši astrološki vpogled v prihodnost, analizo osebnosti z različnimi alkimijskimi tehnikami, ki so sestavljene v celoto. Vsi podatki in ugotovitve v zvezi z napovedjo so zaupni. Napisana je z globokim spoštovanjem in odgovornostjo do vas, pa čeprav včasih ob njenem prebiranju ne boste tako čutili. Ravno zaradi odgovornosti, je pomembno, da so vam podane negativne lastnosti vaše osebnosti, ovire in prepreke, da boste lahko vse to lažje in na primeren način izboljšali, odstranili, ter zaživeli kvalitetnejše, predvsem pa bolj radostno življenje, prežeto z notranjim mirom. Predstavljajte si, da je vsak podatek, ugotovitev, trditev ali misel v napovedi delček »patchworka«, ki ga sestavlja vaše življenje.

Pomembno je, da v pravem trenutku izberete točno za takrat najugodnejši košček, ki ga vstavite na najprimernejše mesto. Knjigo Osebni horoskop, vodnik vašega življenja lahko naročite preko emaila. Pošljite nam svoje rojstne podatke (datum, kraj, ura rojstva) in po dogovoru vam jo pošljemo. Osebni horoskop, je strokovno in avtorsko delo, ki zahteva dolgoletne izkušnje na področju astrologije in alkimističnih ved. Knjiga Osebni horoskop bo vaš stalni sopotnik, katerega lahko prebirate danes, jutri ali čez nekaj let, odvisno, kam vas popelje vaša življenjska pot. Ujemite enkratno priložnost! Ob naročilu knjige Osebni horoskop vam podarimo 10 min pogovora z avtorjem knjige. Uporabljajte pozitivno razmišljanje prav na vseh področjih življenja, ne samo na tistem, ki ga obvladate. Zapomnite si, svojo reakcijo lahko vedno obvladamo, tudi takrat, ko ne obvladamo težav, s knjigo Osebni horoskop pa boste svoje življenje obvladovali še lažje.

KNJIGA Z IMENOM IN PRIIMKOM

Mnogi izmed vas se sprašujete, zakaj bi sploh naročili knjigo Osebni horoskop, ko pa so marsikje na voljo brezplačni astrološki izračuni ter krajši opisi planetarnih stanj. Odgovor je zato, ker ta splošna razlaga ni namenjena temu, da dobite natančne odgovore in smernice, ki vam bodo pomagale dvigniti zavest in duhovno rasti. Zato je tukaj za vas knjiga Osebni horoskop, ki zajema poleg širokega individualnega astrološkega vpogleda še Runski vpogled, Tarot vpogled s cikli rasti, kitajsko astrologija, analizo vaših elementov in osebnosti, ter jasnoviden vpogled v vašo prihodnost. Z njim boste deležni tudi kritik ter korakov, ki vas bodo prebudili in vam pomagali k vaši stabilizaciji.

Tudi če veste, kam ste v življenju namenjeni, lahko s knjigo Osebni horoskop pridete na cilj hitreje in z manj trpljenja ter odrekanja. Z njim bo vaše potovanje vznemirljivo, izzivalno, razposajeno, sicer z ovirami, vendar pa vam bo prineslo žarek svetlobe, srečo in umirjenost vašega duha. V življenju morate izbrati možnost, ki vas bo na koncu navdajala z velikim ponosom nase, saj je pozitivna reakcija tista, ki bo naredila največje veselje vam samim in okolici. Pozitivna reakcija je tista, ki v sebi skriva največje možnosti za konstruktiven prispevek družbi. Poglejte na svoje težave s prave plati, pomoč poiščite v knjigi Osebni horoskop in ne bodo se vam več zdele tako resne. Ne napihujte stvari in nehajte precenjevati globino, dolžino in širini vašega problema. Prepričani smo, da boste s pomočjo knjige Osebni horoskop ter pogovora z avtorjem uspešno rešili težave, zato zaupajte, verjemite in ukrepajte!

Knjiga z imenom in priimkom, katera podrobno opisuje vas, od prve do zadnje strani in se dotika vaših najbolj globokih plasti vaše osebnosti. S pomočjo astrologije ter planetarnih kombinacij opisuje vas, vaš življenjski cikel ter podaja prave smernice, oziroma rešitve, na katere morate biti še posebej pozorni, zato je knjiga vaš ključ za nerešena in nerazumljiva vprašanja. Z njo dobite odgovore in prave rešitve. Izdelava knjige je individualna, personalizirana samo za vas, saj je napisana brez računalniških programov, z izjemo astrološkega izračuna natalne karte, zato je za njeno izdelavo potrebno več časa, truda ter strokovnega znanja. Ob nakupu knjige dobite tudi izjemno priložnost, strokovni 10 minutni pogovor z avtorjem knjige.

Obljubljamo vam, da boste ob prebrani knjigi Osebni horoskop lažje spremenili strah v navdušenje, skrb v čudenje, pričakovanje v upanje, upiranje v sprejemanje, ogorčenje v delovanje, želje v zadovoljstvo, žalost v veselje, odziv v odgovor in nemir v mir. Dogodki, podatki, resnice, misli, čustva in izkušnje izoblikujejo vaše življenje. Če je kateri od teh faktorjev v napačni poziciji, se s tem spremeni tudi vaša resničnost. Če želite korenito spremembo in zmožnost živeti tako kot si zaslužite, je knjiga Osebni horoskop ključ do vašega osebnega napredka. Čudež življenja je v tem, da je proces, v katerem imamo priložnost ustvarjati lastno izkušnjo in lastno resničnost, da se spoznamo in izrazimo takšni kot smo. Ter da se usmerimo k temu, kakšni želimo biti in ta korak bo s knjigo Osebni horoskop zagotovo lažji.

ODDAJTE NAROČILO V SAMO 2 KORAKIH!

1

2

Podatki potrebni za pripravo horoskopa osebe

Podatki plačnika

Podrobna razlaga

Knjiga z imenom in priimkom, ki je aktualna celo življenje, vas bo navdihnila in našla posebno mesto na polici. Zelo lepo, primerno darilo.

100% varnost ujemi priložnost

Hitro in popolnoma varno naročilo, kjer ostanejo vaši podatki diskretni. S svojim nakupom boste zagotovo zadovoljni, zato ujemite priložnost!

Enostavno plačilo dobra izbira

Naredite korak naprej v svojem življenju, odlična izbira na poti k vaši osebni rasti. Več možnosti varnega in hitrega nakupa.

10 minutni brezplačen posvet

Ob nakupu knjige Osebni horoskop vam podarimo 10 minut brezplačnega pogovora z astrologom, ki vam bo z resnim pristopom in ustreznimi tehnikami pomagal poiskati rešitve.

prijavi se brezplačno

Prejmite svoj horoskop brezplačno na vaš email.

Prijava uspešna!
prijava
Horoskop
Tarot
 • Dnevna tarot napoved
 • Tedenska tarot napoved
 • Mesečna tarot napoved
 • Tarot cikli rasti
 • Tarot interpretacija
 • Razlaga sanj
 • Ljubezen tarot
 • Vedeževanje
 • Denar tarot
Astrologija
 • Položaj planetov
 • Položaj hiš
 • Astrološki posvet
 • Interpretacija rojstne karte
 • Analiza partnerstva
 • Poklicno usmerjanje
 • Prognostična astrologija
 • Horarna astrologija
 • Astromedicina
Več o astrologiji